Importeur Exclusieve Merken

Welkom bij Dolphin Horeca – jouw partner in culinaire innovatie en efficiëntie! Als distributeur van hoogwaardige horeca-apparatuur voor restaurants en grootkeukens werken we samen met zorgvuldig geselecteerde dealers om topkwaliteit te leveren. Hoewel we ons richten op b2b-dealers, nodigen we enthousiaste b2c-klanten uit om contact op te nemen met onze partners voor deskundig advies. Laten we samen de culinaire wereld veroveren!

Frymaster Nederland

Culinaire Innovatie en Efficiëntie voor uw zaak

Dolphin Horeca omarmt kwaliteit, innovatie en samenwerking. Onze klantgerichte aanpak, integriteit en focus op duurzaamheid maken ons dé partner voor hoogwaardige horeca-apparatuur.

Kwaliteit

We streven naar niets minder dan de hoogste kwaliteit in alles wat we doen, van de producten die we leveren tot de service die we bieden.

Innovatie

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te ondersteunen met innovatieve oplossingen die hun keukens efficiënter en effectiever maken.

Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking en hechten waarde aan sterke relaties met onze dealers en klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Klantgerichtheid

Onze klanten staan altijd centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om hun behoeften te begrijpen en te voldoen aan hun verwachtingen met persoonlijke service en ondersteuning.

De gezichten achter ons succes

Dolphin team LH

Lorenzo Heere

Account manager

Dolphin vertegenwoordiger

Steven Calluy

Account manager

Onze Dealers

Wilt u uw productgamma uitbreiden met topmerken?

Word dan dealer bij ons!

Klaar om de beste producten aan te bieden aan jullie klanten?