Dealers

Word een Dolphin dealer en bied uw klanten topmerken zoals Frymaster, Garland en True. Profiteer van onze expertise en hoogwaardige producten om uw bedrijf te laten groeien. Sluit u vandaag nog aan bij onze passie voor culinaire innovatie en efficiëntie!

Anets Friteuses Nederland

Dompel uw zaak onder in culinaire excellence: Word vandaag nog een Dolphin dealer!

Onze Dealers

Onze voordelen

 Als exclusieve distributeur van hoogwaardige horeca-apparatuur, zijn we jouw partner in het creëren van meesterlijke gerechten. Met zorgvuldig geselecteerde dealers bieden we deskundig advies en topkwaliteit aan professionals in de industrie. Sluit je aan bij onze missie om de culinaire wereld te veroveren!

Kwaliteit

We streven naar niets minder dan de hoogste kwaliteit in alles wat we doen, van de producten die we leveren tot de service die we bieden.

Innovatie

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te ondersteunen met innovatieve oplossingen die hun keukens efficiënter en effectiever maken

Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking en hechten waarde aan sterke relaties met onze dealers en klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Klantgerichtheid

 Onze klanten staan altijd centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om hun behoeften te begrijpen en te voldoen aan hun verwachtingen met persoonlijke service en ondersteuning

Bezoek onze Dealers

Dolphin Horeca werkt nauw samen met een selectief dealernetwerk om klanten de beste service te bieden. Door te werken met lokale dealers kunnen we snelle respons en deskundige ondersteuning garanderen. Ontdek welke dealers zich in uw buurt bevinden en profiteer van onze toegewijde samenwerking voor uw horecabehoeften.

Meer van onze merken

Garland

Ontdek Garland: leverancier van absolute topkwaliteit grills en bakplaten. Onmisbaar in de hedendaagse horeca, bieden onze grills een populaire en gezondere kookmethode. Van aanrecht tot full-size modellen, elektrisch of gas, wij bieden een complete lijn die past bij uw capaciteit en behoeften.

Vito

Ontdek Vito friteuses: betaalbaarheid zonder in te leveren op kwaliteit. De slimme keuze voor uw zaak.

Frymaster

Ontdek de hoogstaande prestaties van Frymaster friteuses voor uw bedrijf. Met tientallen jaren aan expertise staan Frymaster friteuses bekend om hun kwaliteit en efficiëntie in de keuken. Of u nu een restaurant, fastfoodketen, hotel of cateringbedrijf runt, Frymaster biedt de perfecte friteuse voor uw professionele behoeften.

Wilt u uw productgamma uitbreiden met topmerken?

Word dan dealer bij ons!

Klaar om de beste producten aan te bieden aan jullie klanten?